maanantai 7. huhtikuuta 2008

PALJON TERVETULOA KUKAN NETTISIVUILLE!

Näitä on todella odotettu...
Täältä löytyy jatkossa päivitetty ohjelmamme.
Lisää jutui tulossa jahka eräät avainhenkilöt ehtivät perehtyä blogimuotoisten sivujen mahdollisuuksiin. Kommentoikaa vapaasti ohjelmaa, baaria yms.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tänne passaa sitte kommentoida ja ehdotella ohjelmaa

Anonyymi kirjoitti...

Pilkut,,,, vois sitten vielä lisäillä sanoo T. Hienoa uudet sivut siis "virallisesti" auenneet.

Anonyymi kirjoitti...

Ulkoasu ainakin on ihan kohdallaan. Brilliant!

Anonyymi kirjoitti...

No jo oli aikakin! Vielä kun saatais ne webbikamerat sinne Kukan tiskille, niin vois nauttia Kukan tunnelmasta omassa kämpässäkin... Jos vaikka on sairas tms. Niin ja ne keitetyt kananmunat olis hyvä saada Kukan lounaslistalle... Terv. FÄKA No. 1 PS. Niille, jotka eivät tiedä: FÄKA = Fiksu ja Älykäs Kanta-Asiakas.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mä olin ensimmäinen kommentoija! Saaks mä jonkun palkinnon? Vaikka sellaisen palkinnon, et Jore / Tarja hyväksyisi edes yhden mun monista loistavista ideoistani ;-) Terv. FÄKA No. 1

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitto mitään webbikameroita tiskille.En mä halua koko maailman näkevän mikä juoppo mä oon.

Anonyymi kirjoitti...

Niille, jotka eivät halua webbikameroihin, on Bar Kukan puolesta varattu kahden tyyppisiä naamareita: Apina ja porsas. Ko. naamarit saa käyttöönsä nimellistä maksua (1 euro) vastaan. Henkilökunta ottaa mielellään vastaan toivomuksia naamareiden aiheista. Toki omatkin naamarit saa ottaa mukaansa sillä edellytyksellä, että oma naamari ei loukkaa yleistä siveellisyyttä sekä ei muistuta henkilökuntaa.
;-)

Anonyymi kirjoitti...

ois kauheen kiva jos täällä ois vaikka kukan osoite irl. tai jotain muuta infoa että mistä itse baarin löytää. vai oonko vaan tyhmä?

Anonyymi kirjoitti...

et sä ole hölmö,hieman tietämätön vain.:) kuka löytyypi linnankadun ja kristiinankadun kulmasta,et voi erehtyä kun kävelet ohi(ja tietysti sisään)! mannaa kun on saatu mein kuka nettiinkin jo(ottihan se toki aikansa). uujee,wundeba.
-pikkutaru